Besiktas Günlügü: BJK 4 - MKE Ankaragücü 0

  • Inonu stadinin zemininin rezalet hali devam ediyor. Schuster bile zemin düzelene degin baska bir stadda mi oynasak sorusunu sorarken, sahasi bakimda bulunan Kasimpasa ile sahayi paylasiyor olmamiz gerceten bir skandal.
  • Nobre geldiginden beri en iyi macini cikardi. Calim atti, orta yapti, her macta yaptiginin aksine bizim defansin oralarda cok zaman harcamadi ve yine bir duran yan toptan iyi yukselip golunu atti. Ayni gelismeyi yine sahada yoklari oynayan Godot Nihat'in da gostermesi umuduyla bekliyoruz.
  • Ilk golde Ismail'in ortasi, Bobo'nun kafasi cok sikti. Ikinci yarinin basinda ceza sahasinin disindan cikardigi direkten donen bir top var, insanin icinin yaglarini eritir. Tekrar soyleyeyim, Besiktasin golcusu, Besiktasin cocugu Bobo'dur.
  • Kac senedir ilk defa 2-0 hatta 1-0 olduktan sonra durmayan, son dakikalarda Cem Yilmaz'in harika degimiyle kicimizdaki killari kadayif yaptirmayan saldiran bir takim izledim. Tanrilar nazardan saklasin.
  • Ucuncu gol oncesinde Bobo, Ernst, Tabata, Guti'nin katildigi uc tane ucgen paslasmasi da takimin iyi antrenman yaptiginin isaretiydi. Guti'nin ayak bilegine kurban kesmek istiyorum.
  • Ankaragücü'nün basindaki Umit Özat'in daha cok firin ekmek yemesi gerekli.

Comments

Popular posts from this blog

Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem