2010-2011 Besiktas Gunlugu: Karabuk 1 - Besiktas 4


  • Karabük gecen sene 1. lige cikmayi garantileyince yukardaki pankart acilmisti. Bu pankartin baslattigi dostluk rüzgari macin basindan sonuna degin sürdü. 4-1'ken skor Karabük-Besiktas karsilikli tezahurat yapiyordu. Bir ara sevgili ezeli rakibimize PAOK'lularin Türkce tezahürati ile dokundururken bagiran yalnizca Besiktas tribünü degildi.
  • Maci seyretmeye 5 dakika gec gidebildim. Iceri girer girmez 1-0 ile karsilasinca sicak tanidik bir yere geldigimi fark ettim. Heyecanla kosulup gec kalinan bir maca 1-0 geride baslamak Besiktas'lilarin asina oldugu bir durumdur. Genelde bu maclar kanser edici bir oyunla en fazla 1-1 biterdi, ama bu sene farkli oldugumuzu ust uste iki duran toptan attigimiz gol gösterdi. Gecen senenin en fazla korner atip, en az korner golu atan takimi icin iyiye dogru atilmis bir adimdir bu.
  • Defans blogumuz yine onde kurulmus olmanin saskinligi ile pozisyon uzerine pozisyon verdi. Kaleci Cenk'in kurtarislari 2-1'lik skor avantajimizi devreye sokmamizi sagladi.
  • Sonrasinda Quaresma yine aldi maci kopardi. Ilk olarak defansin arasina cesurca girerek bir penalti kazandirdi, daha sonra orta sahada kaptigi top ile 40 metre dribling yapip golunu yazdi. Ilk pozisyonun aynisini Deli Ibrahim Pasamiz Quaresma'dan birkac dakika once yasatmisti. Olgun starimiza da bu yakisirdi zaten.
  • Hazreti Guti biraz durgun gibiydi. Ilk yarida cok basit bir top kaybi ile Karabük'e gol attiriyordu. Quaresma'nin kazandirdigi penaltiyi gole cevirerek ilk lig golunu atmis oldu. Arada cikardigi bir iki pas var, sadece bu paslari izlemek bile insanin icinin yagini eritiyor yine de.
  • Necip'e naza degmesin. Tahtaya vurun. Dilinizi isirin.
Bu Girdi Ile Ilgili Linkler


    Comments

    Popular posts from this blog

    Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

    Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

    Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem