Topuz Transferi Hakkinda

Besiktas formasi giymis, ben Besiktas'ta oynayacagim diyen bir futbolcuyu alkislayacak Fenerli yoktur umarim. Ulkemizin fasizan havasina uygun baskan prototipi Aziz Yildirim ve adamlarinin belki de futbol hayatinin icine edecekleri Mehmet Topuz olayi ile ilgili asagidaki yaziya imzami atarim:

http://tersmanyel.blogspot.com/2009/06/aziz-yldrm-kayserispor-ve-medya.html

Comments

Diyavol said…
Allah aşkına bu adamın hakkaten Beşiktaş aşkıyla yanıp tutuştuğunu falan mı sanıyorsunuz Beşiktaşlılar olarak?

Adamın kanı siyah-beyaz akıyor ama ilk önce Aziz Yıldırım'ı arıyor beni alacak mısınız demeye..
Ahmet C. Toker said…
Besiktasli olmayabilir. Kaninda ne aktigi beni ilgilendirmiyor. Ama sonucta besiktas formasi giymis, Ben Besiktas'ta oynayacagim demis. Ben takimimda "Ben Besiktas'ta oynamak istemiyorum, Fenerbahce'de oynamak istiyorum" diyen futbolcuyu istemem.

Galatasaray'da oynamis Okan, Emre, bu sene Rustu, Nobre, terlerini o forma icin akittiklari icin hangi takimli olursa olsunlar hosgeldiler, hos gittiler Besiktas'tan.

Nasil 2 ay önce Fenerin "anasini" birsey yapmaya and icen Tümer'i aldiysa büyük Baskan, bu adami da alsin. Ricardinho'yu dövdürdügü adamlariyla otelinden aldirsin. "Bir gün herkes Fenerbahce'li olacak" sapkasi giydirsin. Ama lisansli ürün alamayanlar, Klüp karti olmayanlar Fenerbahce'li olmasin. 6 ay once Emreciksin'i aldigi menejerin ocagina incir eksin. 2 sene önce Istanbul'un orta yerinde naklen yayin kablolarini kestirdigi LigTV canli yayin yapsin imza töreninde.

Bence Fenerbahce'nin -nasil bizim Demirören'den kurtulmamiz gerekiyorsa- en önce bu diktatörden kurtulmasi lazim.
Diyavol said…
Valla bizi düşündüğün için sağol da biz Aziz Yıldırım'dan epey memnunuz merak etme. Demirören'den de memnunuz epey.
Ahmet C. Toker said…
"Ezeli rekabet, ebedi dostluk" baglaminda dost bir klübün taraftari olarak söylüyorum bunu. Dikkate alirsiniz ya da almazsiniz, bunu en iyi siz bilirsiniz. Belki de yanlis biliyorumdur, camianin icinde degiliz cunku. Ama disaridan görünen bu.

Ebedi dostluk sizin icin de gecerli ise, -ki gecerli oldugunu dusunuyorum- "Demirören'den memnunuz" bir dost klübün soyleyecegi sey degil.

Topuz meselesinin buraya gelmesinde Demirören de suclu. Ama bu Aziz Yildirim'i sucsuz yapmaz. Keske bu Demiröreni basimizda görmek istememin tek nedeni olsaydi.

Popular posts from this blog

Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem