Besiktas Günlügü 2010-2011: HJK 0 - BJK 4

Bakmayin tur Istanbul'da bitmisti dediklerine. Helsinki haldur huldur geldi. Bir toplari direkten dondu, Cenk kalesinde devlesti. Defansta Ferrar'nin cok yavas kaldigi bariz. Gecen seneki performansi iyi olmasina iyiydi, ama ilk geldigi gunlerde Roma'li bir arkadasima kendisini sordugumda aldigim yanit aynen suydu "Butun mac harika oynar, sonra 85'de bir adam kacirir bitirir takimi." Umarim kendine biraz ceki duzen verir.

Quaresma'yi sezon sonuna kadar keyifle seyredelim, boyle giderse sezon sonunda alirlar elimizden.

Guti ve Necip'in Besiktas'taki ilk golleri bu maca nasipmis. Necip'in kendi kalesine bir golu vardi yanilmiyorsam, ama onu saymiyoruz. Guti'nin biraz daha kondisyon toplamaya ve guzel bir cim zemine ihtiyaci var gibi gozuktu.

Mehmet Aurelio'ya karsi Fenerbahce günlerinden antipatim olsa da rotasyona faydasi dokunacak, Turk statüsü nedeniyle. Ernst disarida kalirsa Necip'in yaninda patlamayan bomba Ugur Inceman'i seyretmek zorunda kalmayacagiz.

Takimin Bobo'nun alternatifi bir golcuye ihtiyaci var.

Erhan Güven bu macla yerini Ekrem'e kaptirmis gibi gozuktu.

Cenk iyi kaleci. Rustu'nun secip Besiktas'a getirdigi bu kardesimiz Rustu gibi heyecan yaratan aksiyonlari seviyor. Umarim Rustu'nun Avrupa kariyerini bitiren bu aliskanligini kapmaz. Bu arada kaleci antrenorumuz Zafer'i de kutlamak gerekli.

Kisaca 4-0'in rahatlatmamasi gereken bir mac oldu. Haftasonu Karabük maci direncli takimlara ne yapacagimiz konusunda bir fikir verecektir. Hafizamdaki en son Karabük deplasmanimiz 95 ya da 96 yilinndaydi. Berbat bir futbol ve kaybedilen puanlari hatirliyorum. Umarim tarihi tekerrur ettirmeyiz.

Comments

Popular posts from this blog

Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem