Bir Gün Herkes Fenerbahceli Olacak



Mehmet Topuz Fenerbahce'ye hayirli olsun. Endustriyel futbol dahilinde Topuz transferi boyunca olan herseyi anlayabilirim. Ama Mehmet Topuz'a giydirilen su sapkayi hicbirsey bana hakli cikaramaz. Tek anlamda mide bulandirici. Sirf bu slogan yuzunden bile Fenerbahceli olmadigima sukrediyorum.

Siz herkesin Fenerbahceli oldugu gunlerin hayali ile sevinedurun. Biz Zenci olmaya, Ermeni olmaya, Mehmetcik Olmaya, Orhan Pamuk olmaya, Tersane Iscisi olmaya, Ecevit olmaya, Kazim Koyuncu olmaya, gunu geldi Plüto olmaya devam edelim.

3 ay futboldan elini cekip bize biraz oh cektiren Baskan Yildirim Demirören'in ise karismasi ile yuzumuze bulasti bu transfer sezonu. Sampiyonluk sevincini bile golgeledi. Mehmet Topuz'a vermeye gonullu oldugu 11 milyon euro'yu Avrupa Ucuncusu Hentbol takimina, alt yapiya, Besiktas Futbol Akademisine, iyi bir scout agina verse ne güzel olur... Bu transferden karli cikmamiz icin, Besiktas'in asla Fenerbahce olamayacagi, olmamasi gerektigi, alt yapiya, oz kaynaklara, ve genc taninmamis oyunculara onem vermesi gerektigini anlamasi gerek tum camianin, ve baskanin. Fener'in Besiktas'li oyunculara sulanmasi yeni birsey degil. "Senol'lar, Birol'lar gider, Yusuf'lar, Sanli'lar gelir" mantalitesi bizi basarili kilacaktir.

Ben zaten lafinin arkasinda durmayan Besiktasli istemem takimimda. Once iyi bir insan olmasi, sonra Besiktasli olmasidir benim kriterim. Bu yuzdendir ki Besiktas'ta oynamis Okan'i, Emre'yi, Mustafa Dogan'i hürmetle anarim. Unutulmamalidir ki iyi insan olmadan, iyi Besiktas'li olunmaz.

Comments

Can said…
-Bir Gün Herkes Beşiktaşlı olacak- "Bırakın O Şeref Bize Kalsın"

Popular posts from this blog

Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem