Cocuktan al haberi



Turkiye Cumhuriyeti Hukumeti'nin resmi konuk olarak agirladigi, Ata'nin hatira defterini basinda kapsonuyla bir sekreterine imzalatan, on yilimizin savas suclusu Sudan Vahsetbaskani, olum sacan Janjaweed gerillalarinin komutani, dunyada zulum goren kim varsa onun yaninda olan son Osmanli padisahi Recep Tayyip Erdogan'in yakin dostu, Omar Al Bashir hakkinda Uluslararasi Savac Suclari Mahkemesince tutuklama emri cikti.

Post modern retorige yaslanan bazilari eminim, Avrupa merkezli bir mahkeme once kendi savas suclarini temizlesin diyeceklerdir. Ya da komplo teorilerini sadece best seller olarak okumaktan daha ote dunyaya baktiklari gozluk yapan bazilari herseyin Avrupa/Amerika/Yahudi lobisinin petrol zengini Sudan'i isgal etmek icin planladigi bir planin parcasi oldugunu soyleyeceklerdir. Dunya'yi akilla, mantikla, bilimle algilamayi birakmis, kendilerini herseyin dogru olabilecegine inandirmis baskalari da yok canim, Sudan'da soykirim olmamistir diyeceklerdir.

Onlar bunlari derken Darfur'da cocuklar oldurulmeye, kadinlar ve kizlar tecavuz edilmeye, erkeklerin baslari kesilmeye, koyler bombalanmaya devam ediyor. Hem de cocuklarin gozleri onunde...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_pictures/7923247.stm

Comments

Cocuklarin cizdiklerine baktim ve icim ciz etti. Bu cocuklar cizdiklerinden baska bir seyi yasamiyorlar. Her sabah korkuyla bugunu nasil bitirecegiz diye uyaniyorlar, tabi uyuyorlarsa. Cok uzucu gercekten.

Basbakanimizin kadim dostu Omar Al Bashir daha nice katliamlara, soykirimlara imza atacak. Bizim hukumetimiz de onu bastaci edecek, agirlayacak, Ata'mizin huzuruna cikaracak. Bakalim 2009 da hangi "degerli" dostlarini agirlayacak basbakan ?

Popular posts from this blog

Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem