Besiktask




Ey Demirören,
Bu kücücük cocugun bile askini suistimal ettigini bile bile,
Nasil uyuyorsun geceleri?



ne zaman şampiyonuz diye bağırsak,
kursağımızda kalıyor,
söylesene bize hocam,
takım niye oynamıyor?

Comments

Kayaoğlu 29 said…
Basiktask gercekten de zor bir task. Demirören ve tayfasi kendi baslarina gitmez. Koca camia da bir alternatif üretemezse yapilacak bir sey yok. biz Canaydin'dan kurtulmak icin kac yil bekledik. Gerci biz araya sampiyonluklar ve Türkiye Kupasi sikistirabildik.
Diego said…
bu cocuk kafkas mi yapiyor nazi selami mi veriyor emin olamadim.

Nuri abi, biz Ozhan'dan kurtulmak icin bikac sene bekledik ama, Ozhan Canaydin oyle ya da boyle herkesin saygi duydugu bir adamdi, centilmen, oturup kalkmayi bilen bir adamdi. Demiroren'in boyle olmadigi cok bariz. Surekli kendini komik duruma dusuren bir adam Demiroren. Bu da Besiktaslilarin tahammul sinirlarini zorluyor anlasilan.
Ahmet C. Toker said…
turkiye'de ne oluyorsa besiktasimda da oluyor. rant dagitan bir baskan, rant yiyen bir kongre, taraftar gruplari arasinda cekisme, isini iyi yaptigi icin degil, tanidigi oldugu iicin biryerlerde duran yoneticiler...

carsi'nin herseye karsiliginin en gerekli oldugu yerde kullanilmamasini -yani yonetimi protesto- protesto etsem de, yildirim demiroren'e alternatif cikaracak onlar degil. esas sorun bu.

bu cocuk gundogdu soyluyor seckin'cim. yumruk sikmayi ogrenmemis daha.

benim tahammul sinirimi zorlayan adamin resmen tefecilik yapmasi. tefeciye mahkum olan ise kendi basinda bulundugu yonetim. conflict of interest'in en buyugu bu.

Popular posts from this blog

Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem