Besiktas Bayanlar Voleybol Takimi Balkan Sampiyonu



Kanimca oynanmasi ve izlenmesi en zevkli takim sporu voleyboldur. Voleybol'a geldiginde ise hem daha uzun oyunlara izin verdigi hem de sporcular arasinda en güzellerine yer verdigi icin bayanlar voleybolu bence en izlenesi spordur. Bu yil Besiktas'li kardeslerimi genelde Basketbol maclarindan önce yapilan bayanlar voleybol maclarini seyretmeye davet ediyorum. Bu yil ilk defa duzenlenen Balkan Kupasi'nda sampiyon olarak sezona haziriz mesaji veren takimizi kutluyorum.

Comments

Kayaoğlu 29 said…
Bayanlar voleybolunun en izlenesi spor olduguna katilmasam da voleybolun en zevkli takim sporu olduguna katiliyorum. Besiktas bayanlarinda Delic, Natalia, Ipek gibi iyi sporcular var. Ligde ilk üce oynayabilirler. Sampiyonluk zor.
Ahmet C. Toker said…
en izlenesi spor derken isin icine estetigi de sokmak lazim. profesyonel takim sporlarinda en guzel sporcular voleybolcular diye dusunuyorum. sen daha iyi bilirsin, yaniliyor muyun?

tenis'de de cok guzel sporcular cikiyor, ama voleybolda 12 tanesi var onlardan. hadi ortalama olsun 6 tanesi.

sampiyonluk beklemiyorum ben de. ekol olmus onca takim varken, ama zevkli maclar izleteceklerdir.
Kayaoğlu 29 said…
Estetigi de isin icine katinca haklisin. Gerci bütün bayan voleybol takimlari güzellerden olusmuyor ama genel olarak takim sporlari icinde en cok güzelin oldugu brans voleybol.

Popular posts from this blog

Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem