Derbi'nin ardindan...

Haftasonu hem sahada kaybettik, hem de tribünde. Kaybetmeyi de bilemedik. Beni her hareketleriyle sevindiren Inönü'deki renkdaslarim bu sefer Alex'e su sisesi atarak, Baki'yi isliklayarak beni utandirdilar, macin skorundan cok üzdüler. Halbuki Besiktas'li olmak Tottenham macinda, gecen yaridaki Sivas macinda oldugu gibi yenilirken rakibini alkislamak, Trabzon macinda oldugu gibi hakemin yanlis kararini isine gelse de isliklamaktir. Battlestar Galactica'da duydugum bir söz vardi, Besiktas'lilik ile bagdastirdigim, "Nasil kaybettigin, insanligin ile ilgi zaferlerinden daha cok sey söyler" diye. Ne yazik ki bu sefer kaybetmeyi bilemedik.

Mac öncesi Ozan ile ortak fikrimiz Fener'in ilk dakikalarda atacagi golün büyük beklentilerle gelen taraftari senkronize olmadan, gazi almadan bozacagini konusmustuk. Uc senedir olan yine oldu. Dogrusunu soylemek gerekirse oyuna agirligimizi hic koyamadik. Sezon basindan beri defansimiza 1 tugla daha koyamayan Ertugrul Hoca'nin, senelerdir klube altyapi yatirimi yapmaktan baska bir yarari olmayan, zarari cok olan Demirören'in, kirli islerle anilan Sinan Engin'in gelecek kongre ile ayrilmalarini ummaktan baska yapacak birseyim yok.

En cok su siyah beyaz formaya asik umit dolu taraftarlara uzuluyorum. Ntv'de yayinlanan su klip ne demek istedigimi cok guzel anlatiyor...



Ne olursa olsun:

Iste biz kötü günde hep omuz omuzayiz,
Iste biz kötü günde hep omuz omuzayiz,
Övünmek gibi olmasin biz Kara kartalliyiz,
Övünmek gibi olmasin biz Kara Kartalliyiz!

Comments

Unknown said…
I got goose bumps while wathing the video...
aysenaz said…
1.50 de arkada bir adam isyan ediyo allaha acaip komik
Ahmet C. Toker said…
baska boyutlarin tanrisi besiktas pankarti vardir inonude. bence ise futbol tanrilarina isyan ediyor, maradona, cruyff ve george best'e yani.

Popular posts from this blog

Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem