My Humps

Alanis Morissette parodied Black Eyed Peas' My Humps. In this hillarious clipo I found on Mauro's Facebook, she makes a good laugh about the original song, the ice culture, and also herself as the broken hearted screaming American female vocal who can sing crying just about anything!

Comments

J said…
bunu ilk ben keşfettim yaa sil o post u.hatta seckine de sorabilirsin ona da yolladım. hic orjinal bulmadım yani hahah
Diego said…
vallahi ceyda hakli.. bana kac zaman once yolladi. isin ilginci alanis morissette de gayet dalga gecilebilir bir sarkici bence.. fergie de onun parodisini yapabilir.
Ahmet C. Toker said…
blog'lari kisisel duygularin dusuncelerin ortaya konuldugu gunlukten ziyade, insanlarin ne kadar orijinal seyler bildigiklerini bulduklarini yaristirdiklari bir ortam olarak gormen beni cok uzdu j. seckini de buna alet oldugu icin kiniyorum.
onurka said…
Hulya-Gulben-vari atismalar sadece ulkemizde olmuyomus demek ki. Yakinda Sckiin'in de dedigi gibi Fergie'den bir video response bekliyorum ben. Hatta "thank you" disinda bi sarkiya klip cekrse Fergie, Alanis hanim dan televole uzerinden "kendine guveniyosa thank you ya ceksin" gibi bi aciklama bekliyorum ben
Ahmet C. Toker said…
fergie wikipedia'ya gore alanis morissett'e popo seklinde bir kek yollamis, uzerine de:

"you are a genius, love fergie"
e. pınar said…
Izlerken, klibin kendisinden daha cok, cekerken ne kaddar eglenmislerdir onu dusundum. Tepisip durmuslar butun gun hehe...

Popular posts from this blog

Balik Hafizali Millet ve Onun Oyunbaz Yöneticileri

Failed Training Day or Previously on Battlestar Galactica

Mixed-Up Confusion: How I solved Mac Book Air's Wireless Disconnection Problem